Sneeuwruimen/ijsvrij maken

Wanneer het hard begint te sneeuwen, komt ons land bijna volledig tot stilstand. Binnen uw bedrijf loopt alles niet zo gestroomlijnd als u zelf graag zou willen. Omdat mensen en goederen te laat komen, krijgt u te maken met ongeplande werkzaamheden. En als het stopt met sneeuwen, moet u met de sneeuwschuif aan de slag. En dat lost het probleem niet op, de sneeuw wordt ergens anders neergelegd en het probleem wordt dus verplaatst. Het strooien van zout en pekel verhelpt de gladheid niet, zorgt voor scalling en tast de ondergrond aan.
En als u beschikt over een flinke inrit, een bedrijfsterrein of een andere oppervlakte waar mensen en vervoermiddelen zich moeten kunnen bewegen, ontstaat er een probleem.

Onze dooikorrel lost dat probleem voor u op. Het werkt beter dan zout, is milieuvriendelijk, effectief en bijzonder snel. Ook bij extreem lage temperaturen.

De korrel kan preventief gebruikt worden, bestrijdt gladheid, werkt duurzaam en brengt geen schade aan. Onze korrels maken alles sneeuw- en ijsvrij, werken langer en beter en zorgen voor een goede uitstraling. Een kilo van ons product laat 150 kilo ijs smelten.